Afspraak maken

WhatsApp

Infraroodtherapie

Avi Slim Infraroodtherapie bij Float Center Veenendaal

Effectief ontspannen, nieuwe energie opdoen, extra calorieën verbranden naast het sporten en je lichaam helpen ontgiften? Dat kan met Avi Slim Infraroodtherapie!

Wat kun je verwachten?

Met Avi Slim Infraroodtherapie kun je onder andere:

 • In 40 minuten tot wel 800 kcal verbranden
 • Cellulite verminderen
 • Je omvang verminderen
 • Detoxen
 • Spier- en gewrichtspijn verminderen
 • Heerlijk ontspannen

Calorieën verbranden

Lekker liggen, heerlijk ontspannen en genieten van de helende warmte van infrarood, terwijl je tot wel 800 kcal verbrandt. Dit kan met de Avi Slim. Door middel van infrarood- en toermalijntherapie, een traditionele Japanse methode gecombineerd met moderne technologie, ervaar je ultieme ontspanning en effectieve resultaten.

De genezende kracht van stralingswarmte

Infraroodtherapie geneest geen aandoeningen, maar kan wel pijn verlichten en je lichaam ondersteunen in zijn zelfherstellende functie. Door ontspanning van je spieren, opwarming van je gewrichten en een hogere toevoer van zuurstofrijk bloed, krijgt je lichaam de kans om zichzelf te genezen.

De Avi Slim is een revolutionaire organische infrarood- en toermalijntherapie die je lichaam laat transpireren. Hierdoor wordt het mogelijk om te zuiveren, regenereren, slanker te worden en je lichaam in balans te brengen en te houden.

Behandeling bij Float Center Veenendaal

Bij Float Center Veenendaal kun je terecht voor professionele Avi Slim Infraroodtherapie. De behandelruimte is uitgerust met geavanceerde infraroodapparatuur en wordt beheerd door gekwalificeerd personeel. Jouw welzijn staat centraal en er wordt gezorgd voor een comfortabele en ontspannen omgeving.

Behandelingen

Behandelingen volgens z.s.m. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat is Avi Slim Infraroodtherapie?

Avi Slim Infraroodtherapie is een innovatieve behandelmethode die gebruikmaakt van infraroodtechnologie om je lichaam op een diep niveau te verwarmen. Deze therapie biedt diverse gezondheidsvoordelen, waaronder gewichtsverlies, pijnverlichting, verbeterde bloedsomloop en algehele ontspanning.

Hoe werkt het?

Bij Avi Slim Infraroodtherapie wordt gebruik gemaakt van infraroodstraling die dieper in je huid doordringt dan traditionele warmtetherapieën. Dit zorgt voor een intensieve verwarming van je lichaam, wat leidt tot verhoogde transpiratie en een versnelde stofwisseling. Hierdoor kunnen gifstoffen efficiënter worden afgevoerd en kan je lichaam effectiever vet verbranden.

Voordelen van Avi Slim Infraroodtherapie

 • Gewichtsverlies: Door de verhoogde stofwisseling helpt infraroodtherapie bij het verbranden van calorieën en vet, wat bijdraagt aan gewichtsverlies.
 • Pijnverlichting: De diepe warmte kan helpen bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn, wat het een effectieve behandeling maakt voor mensen met chronische pijnklachten.
 • Verbeterde bloedsomloop: Infraroodstraling stimuleert de bloedsomloop, wat de zuurstofvoorziening naar je spieren en organen verbetert.
 • Detoxificatie: De verhoogde transpiratie helpt bij het afvoeren van gifstoffen uit je lichaam.
 • Ontspanning: De warmte zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest, wat stress kan verminderen en je slaapkwaliteit kan verbeteren.

Boek jouw sessie

Kom langs bij Float Center Veenendaal en ervaar de weldadige effecten van Avi Slim Infraroodtherapie. Boek vandaag nog je afspraak en ontdek hoe deze therapie je gezondheid en welzijn kan verbeteren.