Afspraak maken

WhatsApp

Welkom bij Float Center Veenendaal

Mijn naam is Sandra Gijsen en ik woon in Veenendaal met mijn man en mijn twee kinderen. Ik ben oprichter van het floating center dat sinds 2022 gevestigd is aan de Kerkewijk in Veenendaal, tegenover het station.

Ik had ontzettend de behoefte om mijn carrière een andere draai te geven, om mensen te gaan helpen. Ik begon met zoutkamers, die een zeer positieve werking hebben bij luchtweg-, long- en huidklachten. Al snel volgden de float tank en de opties voor infraroodtherapie en 4D LipoLaser. Het maakt me erg happy om te zien dat zoveel mensen baat hebben bij deze behandelingen.

Ik heet je graag van harte welkom bij Float Center Veenendaal.

sandra gijsen float-center-veenendaal

Eén uur floaten staat gelijk aan vijf uur slapen

Floaten is niets anders dan drijven in zout water. De combinatie van de warmte van het water en de prikkelvrije ruimte, maakt dat je even helemaal kunt ontspannen. De watertemperatuur is gelijk aan de huidtemperatuur, namelijk 35.7 graden. Dit zorgt ervoor dat je niet voelt waar het water begint en ophoudt. Dit maakt totale ontspanning mogelijk. Floaten reduceert de aanmaak van stresshormonen en verbetert de bloedsomloop wat het hele lichaam ten goede komt.

Zoutgrotten

Bij Float Center Veenendaal kun je ook gebruik maken van de prachtige zoutgrotten. Er is een privégrot en een zoutgrot voor zes personen. Het medicinale zout in de grotten biedt verlichting bij luchtweg- en longklachten. Ook heeft het zout een ontstekingsremmende werking.

Onze zoutgrotten zijn prachtig vormgegeven en bekleed met kleurrijk Himalaya gesteente en zeezout tegen de wanden. De sfeervolle verlichting ondersteunt de ontspannen sfeer waardoor je hier even helemaal op kunt laden.

Avi Slim infraroodtherapie Veenendaal

De genezende kracht van stralingswarmte

Infraroodtherapie geneest geen aandoeningen, maar kan wel pijn verlichten en je lichaam ondersteunen in zijn zelfherstellende functie. Door ontspanning van je spieren, opwarming van je gewrichten en een hogere toevoer van zuurstofrijk bloed, krijgt je lichaam de kans om zichzelf te genezen.

Effectief ontspannen, nieuwe energie opdoen, extra calorieën verbranden naast het sporten en je lichaam helpen ontgiften? Dat kan met Avi Slim Infraroodtherapie!

4D LipoLaser behandeling Veenendaal

Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering

Ervaar definitieve figuurcorrectie met de 4D LipoLaser! Deze pijnloze en effectieve behandeling verwijdert vet definitief door low-level laserenergie, die je vetcellen afbreekt en de stoffen naar je metabolisme transporteert. Behandel meerdere zones zoals buik, armen, heupen en onderkin in één sessie. Naast vetverwijdering helpt de 4D LipoLaser bij cellulite vermindering en huidversteviging. Geen operatie, geen hersteltijd, minimale bijwerkingen en zichtbare resultaten na één behandeling!

Voel je welkom bij Float Center Veenendaal

Ben je benieuwd of ons floating center ook iets voor jou is? Loop gerust eens binnen en vraag ons om advies. We staan je graag te woord.