Welkom bij Float Center Veenendaal

Mijn naam is Sandra Gijsen en ik woon in Veenendaal met mijn man en mijn twee kinderen. Ik ben oprichter van het floating center dat sinds 2022 gevestigd is aan de Kerkewijk in Veenendaal, tegenover het station.

Ik had ontzettend de behoefte om mijn carrière een andere draai te geven, om mensen te gaan helpen, vooral kinderen. Ik begon met zoutkamers, die een zeer positieve werking hebben bij luchtweg-, long- en huidklachten. Al snel volgden de float tank en de optie voor baby floaten. Het maakt me erg happy om te zien dat zoveel mensen, kinderen en zelfs baby’s baat hebben bij het floaten.

Ik heet je graag van harte welkom bij Float Center Veenendaal.

Eén uur floaten staat gelijk aan vijf uur slapen

Floaten is niets anders dan drijven in zout water. De combinatie van de warmte van het water en de prikkelvrije ruimte, maakt dat je even helemaal kunt ontspannen. De watertemperatuur is gelijk aan de huidtemperatuur, namelijk 35.7 graden. Dit zorgt ervoor dat je niet voelt waar het water begint en ophoudt. Dit maakt totale ontspanning mogelijk. Floaten reduceert de aanmaak van stresshormonen en verbetert de bloedsomloop wat het hele lichaam ten goede komt.

Zoutgrotten

Bij Float Center Veenendaal kun je ook gebruik maken van de prachtige zoutgrotten. Er is een privégrot en een zoutgrot voor zes personen. Het medicinale zout in de grotten biedt verlichting bij luchtweg- en longklachten. Ook heeft het zout een ontstekingsremmende werking.

Onze zoutgrotten zijn prachtig vormgegeven en bekleed met kleurrijk Himalaya gesteente en zeezout tegen de wanden. De sfeervolle verlichting ondersteunt de ontspannen sfeer waardoor je hier even helemaal op kunt laden.

Babyspa en babyfloaten

Slaapt jouw baby slecht of heeft hij/zij last van darmkrampjes? In de Baby Spa kan je kleintje al dobberend helemaal ontspannen. Ook help ik je na het floaten met liefde door je te begeleiden bij het geven van een babymassage. Ik vertel je precies waar je op moet letten en hoe je een babymassage het beste kunt aanpakken. Zo heb je hier thuis ook nog profijt van. Jouw baby zal niet alleen na deze sessie heerlijk slapen, je zal deze techniek ook vaker kunnen gebruiken.

Voel je welkom bij Float Center Veenendaal

Ben je benieuwd of ons floating center ook iets voor jou is? Loop gerust eens binnen en vraag ons om advies. We staan je graag te woord.